Agility i Europa

Kända agilitytävlingar utomlands

Är du intresserad av att uppleva en stor agilitytävling utomlands antingen som åskådare eller som tävlande? I så fall ska du fortsätta läsa vår artikel där vi tipsar om några kända och stora agilitytävlingar i utlandet.

Den första tävlingen som vi vill tipsa om är Norwegian Open i Norge. Det är en inomhustävling som vanligtvis hålls under oktober månad och under tre dagar. Tävlingsarenan ligger cirka 1 timme utanför Oslo och det är möjligt att campa utanför om du skulle önska. Under helgen tävlas det i flera olika klasser och allt avslutas sedan med en stor final. Domarna kommer från hela Europa precis som deltagarna. Detta är en riktigt rolig tävling som vi varmt rekommenderar till alla agilityälskare.

Om du vill åka lite längre kan du kolla in SwissAgilityCup som går av stapeln i Schweiz varje år. Det utspelar sig i en liten stad som heter Fräschels strax utanför huvudstaden Bern. Denna cup tar plats under en hel vecka i augusti månad. Om du vill registrera dig för denna tävling kan du göra det direkt på din hemsida, genom att följa instruktionerna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *